• Silverline

  Silverline

  Het verschil tussen onze Silverline en Blackline zonneceldakpan is dat bij de Silverline de bushbars nog zichtbaar zijn (zilveren streepjes). Beide types wekken 9 Wp per dakpan op (90Wp per m2). Zowel de Silverline en Blackline paneeltjes kunnen geleverd worden in de Nelskamp F10U zwart engobe (kleur 232) en zwart edelengobe (kleur 218).
 • Blackline

  Blackline

  Het paneeltje in onze Blackline zonneceldakpan is bijna onzichtbaar, gelegd op een dak onzichtbaar. Het paneel heeft 4 zwarte bushbars en het paneel wekt net als onze Silverline 9Wp per dakpan op (90Wp per m2). Ook dit paneel kan geleverd worden in de Nelskamp F10U zwart engobe (kleur 232) en de zwart edelengobe (kleur 218).
 • Redline

  Redline

  Deze dakpan is nieuw in onze collective. We zijn er in geslaagd om een rode dakpan met een rood paneel te produceren. Op dit moment zijn de bushbars (zilveren streepjes) nog zichtbaar net als in onze Silverline zonneceldakpan. 1 rode zonneceldakpan wekt 8 Wp op (80Wp per m2). Het paneel wordt geplaatst in de natuurrode Nelskamp F10U dakpan (kleur 201).
 • 1

ZEP zonneceldakpannen

Met de toenemende prijzen voor energie en de wil om duurzame energie zelf op te gaan wekken, stijgt de verkoop van zonnepanelen explosief. Zonnepanelen zijn alleen niet voor iedereen een optie; zo mogen eigenaren van rijksbeschermde panden niet zomaar panelen op hun dak leggen en zijn er steeds meer mensen die graag een esthetische oplossing willen. Uit die vraag is ZEP zonneceldakpannen ontstaan. Onze zonneceldakpan doet recht aan de esthetische wensen: de ZEP zonneceldakpan is een volwaardig pv-paneel geïntegreerd in een keramische dakpan. Nauwelijks te zien, duurzaam, mooi en effectief. 

Een greep uit onze projecten
Voor alle project foto's verwijzen wij u door naar onze 'projecten' pagina.
 
Zonneceldakpannen Klazienaveen

Zonneceldakpannen Klazienaveen

Klazienaveen
Zonneceldakpannen Urk

Zonneceldakpannen Urk

Zonneceldakpannen Geffen NL

Zonneceldakpannen Geffen NL

Zonneceldakpannen Amersfoort

Zonneceldakpannen Amersfoort

Monument Zuidbroek

Monument Zuidbroek

Laag Soeren

Laag Soeren

Wormerveer

Wormerveer

Silverline zonneceldakpannen
Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Silverline dakpannen woning IJzendijke
Zonneceldakpannen Cothen

Zonneceldakpannen Cothen

 • image Willem, Utrecht We wilden iets met zonne-energie, maar vonden traditionele zonnepanelen die op het dak liggen niet mooi. Op internet vonden we twee alternatieven. Zonnepanelen die in het dak liggen en zonneceldakpannen. Na het bezoeken van 4 projecten hebben wij voor de ZEP zonneceldakpan gekozen omdat ze vrijwel onzichtbaar zijn. We zijn erg blij met ons nieuwe dak met zonneceldakpannen.
 • image Alie, Urk Ons nieuwbouw huis wordt voorzien van zonneceldakpannen. Daar zijn wij heel blij mee omdat wij de traditionele panelen niet mooi vinden. Met deze zonneceldakpannen blijft het uiterlijk van onze nieuwe woning zoals op de tekening.
 • 1

Contact

 

Keteldiep 15
8321 MH Urk

Tel.: +31 527 68 69 77 
info @zepbv.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.
Please wait

Distributeurs