Meer informatie? Bel +31 (0)527 - 68 69 77

Nieuws

ZEP voorziet eerste rijksmonument in Nederland van zonneceldakpannen

Dit keer heeft Zuidbroek de primeur! Het eerste rijksmonument in Nederland is voorzien van onze blackline zonneceldakpannen. Het is mogelijk om een oud gebouw te voorzien van zonne-energie zonder dat dit afbreuk doet van het beschermde karakter. Heeft u vragen over dit project? Bel ons gerust, we staan u graag te woord en helpen u graag met uw aanvraag.

Raab Karcher en BMN officiële leveranciers ZEP zonneceldakpannen
Geen afbeelding gevonden

   

Raab Karcher en BMN zijn officiële leveranciers van onze producten. Wilt u graag onze zonneceldakpannen bekijken? Dat kan! Op onze 'Verkooppunten' pagina staan alle vestigingen waar u advies in kunt winnen, een offerte kunt opvragen en de zonneceldakpannen kunt zien. U kunt via alle vestigingen de zonneceldakpannen bestellen.

Nederlanders lopen voor op Tesla met zonneceldakpan

Bedrijf ZEP was eerder en is verder met ontwikkeling zonnedakpan dan Tesla  

Tesla-topman Elon Musk krijgt er wereldwijde aandacht mee, maar het Nederlandse bedrijf ZEP heeft toch echt de wereldprimeur als het gaat om het uitvinden van de zonnedakpan. Terwijl Musk aankondigde vanaf volgend jaar met zijn bedrijf SolarCity zonnedakpannen te gaan leveren, levert ZEP ze al geruime tijd aan diverse huizen, bouwbedrijven en distributeurs in Nederland, Duitsland, Engeland en Scandinavië. 

Lees verder
Lancering rode dakpan met rode zonnecel

Op vrijdag 7 oktober heeft de heer Maxime Verhagen van Bouwend Nederland samen met de burgemeester van Rheden, mevrouw Petra van Wingerden-Boers het eerste rijksbeschermde dorpsgezicht in Nederland wat zonne-energie opwekt onthuld!

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief